Aktualności
Podczas odbywającej się w dniach 16-18 kwietnia 2024 roku konferencji WorldFood Poland - The Leading Food & Beverage Event in Central-Eastern Europe wzięliśmy udział w panelu dyskusyjnym pt. „Zrównoważony biznes spożywczy w niepewnym świecie – jak to ugryźć?”, który...
Więcej Rolnictwo regeneratywne. Szanse i wyzwania16 kwietnia, podczas organizowanej przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu konferencji Targi Idei ESG, Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Zrównoważonego Rolnictwa i Żywności poprowadziła warsztat poświęcony rolnictwu regeneratywnemu. Częścią konferencji, w ramach...
Więcej ESG a innowacje w rolnictwie i produkcji żywności19 marca 2024 roku w trakcie Europejskiego Forum Rolniczego Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Zrównoważonego Rolnictwa i Żywności, poprowadziła panel dyskusyjny poświęcony roli innowacji w rolnictwie i produkcji żywności w kontekście strategii zrównoważonego...
Więcej Trouw Nutrition dołącza do Polskiego Stowarzyszenia Zrównoważonego Rolnictwa i ŻywnościW marcu 2024 roku nowym członkiem Stowarzyszenia została firma Trouw Nutrition Polska, która specjalizuje się w opracowywaniu innowacyjnych rozwiązań żywieniowych w zakresie hodowli zdrowych zwierząt gospodarskich. Trouw Nutrition, jako część grupy Nutreco, rozwija zrównoważony...
Więcej