Zrównoważona produkcja żywności

24 listopada o godzinie 13:00 zapraszamy na spotkanie online poświęcone szansom jakie tworzy dla klimatu zrównoważona produkcja żywności. Partnerami wydarzenia są Bank BNP Paribas Polska oraz Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”.

W gronie ekspertów będziemy poruszać tematy związane z finansowaniem i certyfikacją rolnictwa zrównoważonego oraz przedstawimy najlepsze praktyki rolne związane ze zrównoważeniem. Webinarium potrwa do godziny 15:00, a w programie zaplanowano cztery wystąpienia oraz panel dyskusyjny. Do udziału w spotkaniu zaprosiliśmy przedstawicieli członków naszego stowarzyszenia reprezentujących różne sektory rynku rolno-spożywczego: Bank BNP Paribas, OSI Food Solutions, Timac Agro Polska, Farm Frites Poland, SGS Polska oraz Haase Farm.

Prelegenci:

  • Bartłomiej Czekała, Polskie Wydawnictwo Rolnicze
  • Maciej Piskorski, Dyrektor Departamentu Produktów AGRO Banku BNP Paribas
  • Małgorzata Bojańczyk,  Dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”
  • Marcin Sokołowski, Menedżer Zabezpieczenia Jakości i Zrównoważonego Rozwoju Surowca z OSI Food Solutions
  • Piotr Kotowski, Product Manager Timac Agro Polska
  • Piotr Nowacki, Kierownik Usług Żywnościowych SGS Polska
  • Jarosław Wańkowicz, Dyrektor Łańcucha Dostaw, Farm Frites Poland SA
  • Łukasz Haase, właściciel gospodarstwa rolnego Haase Farm

Udział w wydarzeniu wymaga rejestracji na tej stronie, a transmisja będzie odbywać się za pośrednictwem platformy Zoom. Osoby niezarejestrowane otrzymają dostęp do transmisji na portalach partnerów medialnych wydarzenia: topagrar.pl, tygodnik-rolniczy.pl, sadnowoczesny.pl, warzywaiowoce.pl oraz na Facebooku.